دستهبندی هتل از نظر کیفیت و طرح 1
ضوابط معماری، ساختمانی و درجهبندی هتلهای کشور 1
فضاهای موجود در یک هتل 17
انواع اتاقهای موجود در هتلها 17
انواع اتاقهای موجود در هتلها 17
ابعاد و اندازه اتاقها 18
عرض اتاقها: 18
طول اتاقها 19
مقدار یا وسعت تغییرات 19
اتاق جهت معلولین 20
سوئیتها 20
نتیجهگیری 21
بخش فضای عمومی 21
لابی 21
الف) فضای پیشخوان لابی شامل: 22
ب) فضای نشیمن شامل: 22
ج) سیرکولاسیون و مسیرهای ارتباطی شامل: 22
د) فضای فروشگاهها شامل: 22
پذیرش 22
ذخیره جا 22
اندازه پیشخوان 23
نگهداری چمدانها 23
تلفن 23
1- پیشخوان و دفتر لابی 23
2- دفتر حسابداری 24
3- دفتر مدیر اجرایی 25
4- دفاتر فروش و تدارکات 25
فضاهای غذا خوری 25
فضاهای ورزشی 26
فضاهای پشتیبان 26
ملاحظات عملی 27
سیرکولاسیونها 27
دسترسیهای عمومی 27
پارکینگها 27
فضاها و محوطه برای هر ماشین 27
بخش خدماتی پشتیبانی 28
آشپزخانهها 28
تأمین خوراک و آشامیدنی 28
انبار آذوقه و نوشیدنی 28
فضای انباری 29
بارانداز – محل دریافت کالا یا تدارکات 29
نکات قابل توجه 29
مرجوعیها و زبالهها 29
فضای موردنیاز برای کارکنان 30
رختشویخانه و خانهداری 30
مساحتهای رختشویخانه و خانهداری و بخش خانهداری 30
خدماتی مهمان 31
بخش مهندسی و تأسیسات 31
الف) دفاتر مهندسی 31
ب) کارگاههای نگهداری و سرویس 32
ج) فضای مکانیکی و الکتریکی 32
بخش تجاری 32
اصول و مبانی کلی در برنامه ریزی فیزیکی : 33
هتل و استانداردهای آن : 33
7-نقشه هائیکه باید جهت تائید وصدور مجوز باید ارائه شود عبارت است از : 34
تدقیق برنامه فیزیکی پروژه 46
ردیف 46
فضاهای اقامتی هتل 46
اتاق 2نفره یک تخته 46
اتاق 2نفره دو تخته 46
اتاق کانکتد رووم 46
سوئیت یک خوابه 46
ورودی 46
فضای نشیمن و ناهارخوری 46
اتاق خواب 46
حمام و توالت فرنگی 46
سوئیت دو خوابه 46
ورودی 46
فضای نشیمن و ناهارخوری 46
اتاق خواب 2نفره 46
اتاق خواب 1 نفره 46
حمام و توالت فرنگی 46
فیستا رووم 46
اتاق معلولین 46
فضاهای عمومی 46
بخش عمومی 46
لابی، سرسرای ورودی و پذیرش 46
فضای تماشای تلویزیون 46
بخش تجاری 46
فروشگاهها و مغازهها 46
بخش پذیرایی 46
رستوران چشمانداز 46
سالن سرو غذا 46
مدیریت رستوران 46
ردیف 47
محل آماده سازی و سرو غذا 47
بالا بر و ارتباط عمودی 47
انبار ظروف 47
سرویس بهداشتی کارکنان 47
اتاق نظافت 47
تأسیسات هوا رسان ویژه 47
رستوران غذاهای مختلف 47
سالن رستوران 47
مدیریت رستوران 47
سرویس میهمانان 47
محل آماده سازی و سرو غذا 47
بالا بر و ارتباط عمودی 47
انبار ظروف 47
سردخانه نوشیدنی 47
اتاق نظافت 47
کافی شاپ 47
سالن پذیرایی 47
تهیه غذای سرد 47
انبار مواد غذایی 47
انبار وسایل 47
چایخانه سنتی 47
سالن پذیرایی 47
اتاق مسئول 47
ردیف 48
انبار وسایل و مواد غذایی 48
بخش تفریحی 48
سالن بازی با کامپیوتر و ماشینها 48
سالن سرپوشیده بازی کودکان 48
سالن اینترنت 48
بخش فرهنگی ـ مذهبی 48
کتابخانه و اطلاعرسانی 48
ورودی، کنترل و تحویل کتاب 48
سالن قرائت عمومی 48
قفسههای کتاب 48
2-6 48
نمازخانه 48
94 48
سالن مردانه 48
محل وضو زنان 48
سرویسهای بهداشتی 48
فضاهای اداری 48
مدیریت 48
اتاق مدیر 48
سرویس بهداشتی و دوش 48
سرپرستان بخشها 48
سرپرست تدارکات 48
سرپرست امور مالی 48
بخش کارمندان 48
حسابداری 48
روابط عمومی 48
ردیف 49
بایگانی 49
آبدارخانه 49
غذاخوری کارمندان 49
سرویس بهداشتی کارمندان 49
نگهبانی و کنترل 49
فضاهای خدمات و پشتیبانی 49
آشپزخانه و خدمات مخصوص 49
محل آماده نمودن گوشت 49
محل آماده نمودن برنج و حبوبات 49
محل آماده نمودن سبزی 49
محل شستشوی ظروف 49
قسمت تهیه غذای سرد 49
قسمت تهیه سالاد 49
واحد پخت و پز 49
انبار روز 49
انبار مواد خشک 49
غذاخوری و استراحت پرسنل 49
سرپرست آشپزخانه 49
محل پخت کباب 49
اتاق جمعآوری زباله 49
اتاق نظافت 49
رختشویخانه 49
ردیف 50
تحویل البسه 50
البسه تمیز 50
البسه کثیف 50
سرویس بهداشتی 50
رختکن و دوش 50
خیاطخانه 50
اتو کشی 50
بخش پشتیبانی 50
انبارهای مرکزی مجموعه 50
کارگاههای تعمیرات و نگهداری 50
نگهبانی، کنترل و باغبانی 50
موتورخانه، تأسیسات و اتاق برق 50