معماری www nbpars.ir 09128380245

  • ۰
  • ۰
پاورپوینت بررسی استانداردها و ضوابط طراحی معماری هتل و مراکز اقامتی

تاریخ ایجاد 24/12/1397 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 91 اسلاید   قیمت: 7500 تومان     تعدادمشاهده  1


پاورپوینت بررسی استانداردها و ضوابط طراحی معماری هتل و مراکز اقامتی 
 
بر اساس متون تاریخی و برخی از بناهای برج و بارو دار اوایل سده های میانه که باستان شناسان شوروی سابق مورد کاوش قرار داده اند ، این نوع بناها در آسیای میانه بیشترین حضور را داشته اند . با تثبیت مرزهای جهان اسلام ، فعالیت مبارزان در راه دین کاهش یافت ولی بناهیی که در بین راه ساخته شده بودند جهت اسکان مسافران همچنان باقی ماندند .
اباط سوسه در تونس که احتملا بین سالهای 771 تا 788 تاسیس شده ، یک ساختمان مربعی شکل دو طبقه با برج های زاویه ای و یک ورودی مستحکم و حیاط باز با حجره های پیرامونی است و با مسجد ستون داری که در نخستین طبقه و در بالای درب ورودی قرار گرفته آن را از نظر پلان با کاروانسراهای عصر خود متمایز کرده است . از دیگر نمونه های رباط ها در مغرب زمین به رباط ملک که تقریبا یک سده بعد بر سر راه بخارا و سمرقند بنا شده است، می توان نام برد که ظاهرا شبیه به یک قلعه است . نمای پیشین تو رفته آ ن یاد آور عمارات قصر گونه همان منطقه است . این رباط نیز دارای برج های زاویه ای و پایه های نیم دایره ای می باشد و آرایش فضاهای داخلی آن با اتاق هایی که به حیاط مرکزی متصل می شود نشان از حقیقت فرم کاروانسرایی بودن آن دارد . ابن حوقل ، جغرافی دان قرن دوازدهم ، به رباط ها و کاروانسراهای شهری در منطقه «پالرمو» اشاره می کند که در آن زمان برای تجمع مسافران ساخته شده بودند و اما در جهان مدرن و با پیشرفت های زندگی بشر ، اقامتگاهها شکل تازه ای به خود گرفته و در غالب عناوین مختلف با کاربردهای گوناگون و شرایط مالی و اقتصادی استفاده کنندگان در بافت های شهری سراسر جهان توسعه یافته اند . در دوره سلجوقی حدود صد کاروانسرا در مناطق آناتولی و ترکیه ساخته شده است.
 
فهرست مطالب
معنی واژه هتل
    uمتل یا مجتمعهای توریستی بین راهی
    ارزیابی امتیازات
    ارزیابی هتلها:
    خدمات حفظ و نگهداری و باربری
    فضای پذیرش محوطه
    ابعاد و اندازه اتاق خواب
    انواع فضاهای در هتل_ریزفضاهای هتل
    نمازخانه
    مساحت
    اتاق های مهمان
    استانداردهای طراحی درها، کمدها، دستگیره ها و…
    نقشه اتاق مهمان
    چیدمان اتاقها:
    ابعاد تخت:
    پنجره ها
    کیفیت کف پوش
    تعداد توالتها
    توالتهای عمومی
    فضاهای خدماتی
     ۲-خدمات مربوط به تهیه غذا
    طراحی آشپزخانه در ۴ مرحله انجام می پذیرد:
    طراحی آشپزخانه در ۴ مرحله انجام می پذیرد:
    دفاتر و اماکن اداری:
    بخش تهویه و آماده سازی غذا
    لباسشویی
    رختشویخانه و خانه داری
    فضاهای عمومی
    ۲- پذیرش
    ۳-سالن استراحت
    دستور العمل مربوط به استخر و محوطه استخر
    مساحت سالن های غذا خوری بر حسب متر مربع و بر اساس صندلی ها
    ۵- سالن های چند منظوره و اجتماعات
    استانداردهای آسانسورها
    روشنایی
    برنامه فیزیکی فضاهای هتل
    درب های ورودی و دسترسی ارز خارج به هتل
    استانداردهای پارکینگ
    فضاهای خدمات پشتیبانی (دور از دید)
 
    مقدار فضای لازم برای آشپزخانه اصلی
    راهروها و راه پله ها
    بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی
    تاسیسات مکانیکی
    استانداردهای گرمایش، سرمایش و تهویه ی هوا
    رعایت مقررات آکوستیکی در هتل ها
    زمان واکنش
    شاخص کاهش صدای وزن یافته مورد نیاز برای جدارها :
    مجاورت فضاهای مهندسی
    دستور العمل ایمنی و آتش نشانی ساختمان های اقامتی
    الف) ضوابط و مقررات ایمنی سازمان در مرحله طراحی :
    u1 ضوابط مربوط به فاصله ساختمان ها از یکدیگر با توجه به نوع کاربری:
    -۲ ضوابط مربوط به ارتفاع ساختمان (تعداد طبقات روی پیلوت ) و عرض تر افیکی گذرهای اطراف پلاک
    u-3 ضوابط مربوط به مسیر و دستگاه پله اضطراری
    -۳-۴ برای ساختمان های خاص طبق نظر کارشناس سازمان آتش نشانی.
    راههای دسترسی هتل:
    -۴ ضوابط مربوط به آسانسور
    u-5 ضوابط مربوط به رمپ پارکینگ
    u-6 ضوابط مربوط به موتور خانه تأسیسات
    u-7 ضوابط مربوط به سیستم اعلام کننده حریق
    u-8 ضوابط مربوط به استعلام از سازمان آتش نشانی و نظریات کارشناسی
    uب) دستور العمل ایمنی سازمان در مرحله اجراء (بازدید، کنترل ونظارت)
    u-2 دستورالعمل مربوط به نمای سنگ وشیشه
    -۳ دستور العمل مربوط به برق و روشنائی اضطراری ساختمان
    u-4 دستور العمل مربوط به آسانسور
    u-5 دستورالعمل مربوط به سیستم گرمایش ساختمان
    u-6 دستور العمل مربوط به موتور خانه تأسیسات
    u-7 دستورالعمل مربوط به جانپناه، داکت و نورگیر و بازشوها
    u-8 دستور العمل مربوط به سیستم لوله کشی آب آتش نشانی ساختمان ها
    u-دستور العمل مربوط به خاموش کننده دستی و چرخ دار آتش نشانی
    u-10 دستورالعمل مربوط به نازک کاری و دکوراسیون داخلی ساختمان ها
    u- دستورالعمل مربوط به سیستم اعلام حریق
    u- دستور العمل مربوط به استعلام از سازمان آتش نشانی و نظریات کارشناسی


کلمات کلیدی مرتبط:
استاندارد هتل, استانداردهای طراحی انواع هتل, استانداردهای طراحی متل, استانداردهای طراحی هتل, برنامه فیزیکی انواع هتل, برنامه فیزیکی متل, برنامه فیزیکی هتل, برنامه فیزیکی هتل 4 ستاره, برنامه فیزیکی هتل 5 ستاره, دانلود استانداردهای طراحی هتل و متل, دانلود برنامه فیزیکی هتل سه ستاره, دانلود جداول استان,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی ضوابط هتل پاورپوینت
پاورپوینت بررسی مبانی طراحی هتل و ریز فضاها ، برنامه فیزیکی هتل
طراحی هتل , از سرانه ها تا روند طراحی
دانلود ,استانداردهاو ضوابط در طراحی هتل,عکس -پاورپوینت
پاورپوینت برنامه فیزیکی هتل
پاورپوینت برنامه فیزیکی و استانداردهای طراحی هتل
ضوابط و استانداردهای طراحی هتل


  • ۹۷/۱۲/۲۵
  • safaii safaii

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی